tiistai 21. elokuuta 2012

Lähtölaskenta alkaa 9: The Ring (of Fire, it burns, burns, burns)

Otin vihkisormuksemme pois sormestani jo ensimmäisenä iltana romahduksen jälkeen. Miksi pitäisin sitä enää sormessani, kun mieheni ei ole enää mieheni ja on hävittänyt oman sormuksensa jo vuosia sitten. Tai niin hän ainakin väittää. Oliko sormuksen häviäminen tuolloin tarkoituksellista vai vahinko, sitä ei tiedä kuin mieheni itse. Nykyisen tiedon valossa alan epäillä, että sormus ei kadonnut, vaan "katosi" - paikkaan, jonka mieheni tietää.

Omani "katosi" tänään. Sormeeni en sitä enää laita ja jos välimme joskus paranevat avioliiton tasolle (heh-heh), niin silloin en aio enää vanhaa sormusta käyttää, vaan vaatia uuden. Eli mitä tekisi nimettömässä polttavalle rinkulalle?

Ensimmäinen ajatukseni oli, että lähetän sen kamulleni Suomeen, joka voisi käydä vaihtamassa sen rahaksi jossakin kultaa ostavista liikkeistä. Sitten tarkastelin vähän varastojani ja huomasin, että muutama muukin koru taitaisi saada lähdön, sekä kansalaisopiston korukurssia varten aikanaan ostamani hopealanka. Niinpä sitten surffailin netissä ja löysin paikan täältä, joka ostaa sekä kultaa, että hopeaa.

Tulirinkula ei polta enää ja lompakossani on rahaa harrastuskamppeita varten.

Ei kommentteja: