lauantai 25. elokuuta 2012

Lähtölaskenta alkaa 8: Piru merrassa

Vaeltamaan niiden piti mennä.

Jonnekin Länsi-Sveitsiin ja yläkerran sukulaisemme piti mennä mukaan. Yläkerran sukulaisemme on kotona, mutta missä on muka-mieheni ja lapsemme? Ettei vaan....

-Missä olette? Aiotteko tulla kotiin yöksi?

-Olemme täällä X:n lähellä pyöräilemässä ja aiomme jatkaa vielä vähän matkaa ja mennä Y:hyn yöksi. (Mistäköhän minä tämän arvasin?)

-Siis yritätkö kertoa, että viet lapsemme Toisen Naisen luo yöksi?

-No miksi ei? En näe siinä mitään ongelmaa. 

(SIIS ETTÄ MITÄ??? ANTEEKSI, MUTTA YMMÄRSINKÖHÄN NYT IHAN OIKEIN???)

-Mutta minullapa on ongelma sen kanssa. Olet halunnut sulkea minut pois jo lapsemme koulujutuista ja muutenkin lahjoa häntä puolellesi. En halua, että yrität Toisen Naisen antaa ottaa paikkani lapsemme elämässä. Sinun olisi parasta ymmärtää, että pelkästään lapsemme takia yritän pitää itseni kasassa. Minulla ei ole enää ketään muuta.

-Enhän minä sitä yritä... Toinen Nainen ei tule koskaan olemaan kiila sinun ja lapsemme välissä. (No miksi sitten jo toistamiseen pakotat lapsemme hänen luokseen? Eihän hän nyt voi enää valita, kun olette siellä kaukana.)  Ihan yhtä hyvin voisimme mennä nukkumaan vanhempieni luo Z:aan (No miksi ihmeessä ette sitten mene?). Yritä nyt olla kuvittelemasta asioita.

-Ei minun tarvitse kuvitella, tosiasiat ovat nähtävillä (varsinkin, kun et enää edes viitsi peitellä niitä ja valitettavasti muutenkin tunnen sinut paremmin kuin omat taskuni).

Niin että sellaista sitten lauantai-illan iloksi. Ja aamulla töihin muka-hymy naamalla.

Nyt v****taa.


Ei kommentteja: