maanantai 6. elokuuta 2012

*vinks-vinks*

Jos aiotte pettää partnerianne, kannattaa muistaa ainakin 10 pelisääntöä, jos ette halua jäädä kiinni:

1. Älkää käyttäkö kännykkäänne yhteydenpitoon salarakkaaseenne. Varsinkaan silloin, jos puhelinlaskunne nykyisen partnerinne kanssa menee samalle tilille ja nykyinen maksaa laskun. Kannattaa ostaa vaikka prepaid -liittymä, jota voi käyttää huoletta ja salaa. Jos muistaa kohdan 2.

2. Älkää missään nimessä jättäkö kännykkäänne lojumaan ihan minne sattuu. Epäilevä, utelias mieli ei voi hallita itseään ja salaisuudet paljastuu siitäkin huolimatta, että "kirjesalaisuus" on vieläkin voimassa. Epäily ja totuuden etsiminen menevät sen edelle.

3. Jos kuitenkin jätätte kännykkänne lojumaan ypöyksin ihan minne sattuu, kannattaa ainakin etukäteen poistaa kaikki salarakkaalle lähettämänne viestit, häneltä saamanne viestit sekä viestitilastot.

4. Älkää ladatko sähköposteja kännykkäänne tai jos niin teette, muistakaa poistaa ne saapuvista, lähetetyistä ja muista mahdollisista paikoista, joista ne voi löytää. Kannattaa siirtää ne sähköpostipalvelimen arkistoon, josta ne ikävän yllättäessä sitten helposti löytyvät.

5. Älkää istuko salaperäisen näköisenä tietokoneella ja peittäkö näyttöa nykyisen lähestyessä, älkää pitäkö kännykkäänne äänettömällä, jos kuitenkin vastaatte viesteihin ja jos saatte yöllä tekstiviestin, kertokaa kysyttäessä tarina, jonka muistatte sitten myöhemminkin.

6. Muistakaa puhdistaa tietokoneen välimuisti, jos katsotte salarakkaanne sähköpostilla lähettämiä valokuvia koneella tai jos multimediaviestit tulee siinä muodossa, että ne on katsottava internetin kautta. Kuvat jäävät välimuistiin ja löytyvät sieltä helposti uteliaan ja epäilevän mielen etsiessä selityksiä ja todisteita.

7. Älkää missään nimessä lainatko nykyisenne tavaroita - esim. CD-itä ja DVD-itä salarakkaallenne, jos teillä ei ole apteekin hyllyltä tulevaa vastausta siihen, minne ne ovat kadonneet. Jo muutaman sekunnin epäröinti saattaa aiheuttaa epäilyn. Varsinkin jos nysyisenne on jo käynyt kohdat 1-6 läpi.

8. Älkää missään nimessä alkako kuunnella hempeää musiikkia ja soittaa tiettyjä biisejä kerrasta toiseen kyllästymiseen asti.

9. Älkää alkako laihdutuskuurille, ostaa kaappikaupalla uusia vaatteita ja käyttää hajuvettä/partavettä säännöllisesti ja samanaikaisesti, jos se ei ole kuulunut tapoihinne jo aikaisemmin.

10. Jos olette huono valehtelemaan, ei kannata edes yrittää vaan paljastaa totuus. Jos ette paljasta totuutta, on valehdeltava luonnollisesti omiin tapoihinne kuuluvilla selityksillä ja muistaa mitä on kertonut. Muuten tulee olemaan helvetti irti.

11. Extra. Älkää varastoiko kondomeja kaappiinne, jos ette niitä nykyisenne kanssa käytä!

Ja jos epäilette parnnerianne: kannattaa luottaa intuitioon, vaikka kuinka tekisi kipeää. Merkit on  nähtävissä, ehkä alitajuntanne huomaamina tai ehkä konkreettisina todisteina.

Ei kommentteja: