maanantai 24. syyskuuta 2012

If you want it, you already got it!

"Jääkarhu nousi hiljaa vedestä ylös. Se astui varovasti maan pinnalle, ettei olisi musertanut kaunista ruusua jalkansa alle. Se ojensi etukäpälänsä kohti ruusua. Terävä piikki viilsi sen päkiää ja muutama tippa purppuranväristä verta valui maahan."

Koepäivä potentiaalisessa työpaikassa, jonka todella haluan, meni kivasti. Henkilökunta oli hurttia porukkaa ja tein sitä, mitä olen tottunut tekemään oman yritykseni aikoina: kuorin ja leikkasin hedelmiä ja kasviksia vaikka sun minkälaisiin muotoihin. Mitään yllättävää ei päivä tuonut mukanaan. Tiesin jo etukäteen, että suurkeittiöstä ja yksin kokkaavasta yrittäjästä on iso askel tiimityöskentelyyn, jossa jokainen puhaltaa samaan hiileen, mutta tekee kuitenkin hommansa omatoimisesti. Paikkaan on 3 muuta hakijaa ja riippuu varmasti täysin heidän pätevyydestään, miten hyvin minua onni potkii. Juttutuokio keittiömestarin kanssa työpäivän jälkeen oli lyhyt. En tiedä oliko se hyvä vai huono merkki. Ainakin sain tehdä koko päivän loppuun, eikä minua heitetty pihalle kesken päivän, kuten eräässä paikassa 15 vuotta sitten. Nyt käpälät pystyyn, päätös tehdään huomenna ja tiedotetaan joko huomenna tai viimeistään keskiviikkona. Tiedotettakoon samanaikaisesti myös täällä, uteliaita kun kuitenkin olette, eikös vaan.

Minua tulee harmittamaan ihan aikuisten oikeasti, jos en saa tätä paikkaa. Työ on kuin minulle tehty, juuri sitä mitä haluan ja juuri sinä aikana päivästä, kun olen työn kannalta parhaimmillani: ei liian aikaisin, eikä liian myöhään. Työmatkaakaan ei olisi kuin 5 minsaa jalkaisin ja muutenkin paikka ja työ tuntuu omalle. Koko hakemusprosessin ajan minulla on ollut positiivinen fiilis ja näinpä jopa untakin miettiessäni sitä toista paikkaa ja muuttoa pois Zürichistä, että työskentelin juuri tämänlaisessa paikassa ja tein juurin tämänlaista työtä.

"If you want it, you already got it, if you thought it, it better be what you want, if you feel it, it must be real...!

Ei kommentteja: