torstai 4. lokakuuta 2012

Hassu hanuri

Hassu hanuri...mitvit...mikä tää juttu nyt taas on?

Aamulla herätessäni mielessäni oli kaksi sanaa: hassu hanuri. En tiedä yhtään, mistä nuo kaksi melkein toisiinsä millään tavalla liittymätöntä sanaa ovat tulleet mieleeni. Sen verran muistan, että näin yöllä unta, että perustin Facebookiin sivuston, jonne oli tarkoitus laitella hassuja (kissa)kuvia. Heräsin juuri tuolloin ja kyseiset sanat tulivat mieleeni. Onko siis tarkoitus, että perustan sivuston, jonka nimeksi tulee Hassu Hanuri ja jonne heittelen kaikenmoisia kuvatuksia.

Hanuristahan tää mun elämä tällä hetkellä on, mutta kukaan ei voi väittää, että se olisi hassua. Tai jos väittää, niin mielipiteensä on ihan hanurista ja syvältä poikittain. Hassuja kuviakaan en tällä hetkellä voi minnekään ladata, kun kuvausinto tuntuu melko laimealle. Eilenkin oli kamera messissä koko päivän ja olisinpa voinut kuvailla vaikka potentiaalisen asunnon ympäristöä tai jopa kuvata sitä sisältä tai kuvailla alkavaa ruskaa Zürichissä.

Mutta kun ei huvita.

Kohta minun on pakko työllistää itseni vaikkapa jollakin vapaaehtoistoiminnalla tai muulla harrastuksella (omaa rakasta harrastustani en rahapulan vuoksi voi vielä aloittaa), koska päivät alkavat tuntua rytmittömiltä. Herää aamulla, laita lapsi kouluun, odota lounasaikaa ja valmista lounas, puuhastele jotakin iltapäivällä, katso telkkaria illalla ja mene nukkumaan. Maanantaista perjantaihin.Kyllähän tuossa ihan selkeä rytmi on, mutta kaikki väliajat tuntuvat tyhjiltä ja väkisin vääntämiseltä. Kaikenlaista tekemistä löytyy kyllä, mutta kaikki tuntuu maksavan liikaa. Ja muut touhut tuntuvat hankalilta toteuttaa: pitäisi vetää se sormi pois hanurista ja vaan lähteä tekemään jotakin.

Parin viikon päästä olisi jälleen tapaaminen RAVissa ja olisin todella tyytyväinen, jos heittäisivät minut jollekin  ihme kurssille. Kielikurssi oli siis poisluettu, mutta ehkäpä heillä olisi tarjota jotakin ammattia täydentävää kurssia tai muuta, joka auttaisi työnhaussa. Joka auttaisi varsinkin sosiaalisissa kontakteissa, kun nykyisin kontaktit tuntuvat olevan petollinen mies, murkkuikäinen tyttö, yläkerran sukulaiset, jotka eivät tiedä, miten minuun suhtautuisivat ja erilaiset viranomaiset.

Pitäisikö aloittaa hanurin soitto?

Ei kommentteja: