keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Suomi-Sveitsi 1-2

Kymppitonnin raja tuli viimeyönä täyteen.

Valitettavasti tämä kymppitonni ei tarkoita rahaa tililläni. Se olisi kai liikaa vaadittu. Tätä blogia on sen sijaan käyty katsomassa 10 000 kertaa, mikä on melkoinen saavutus. Pidin aikaisemmassa elämänvaiheessani blogia toisella nimellä ja aiheella ja lukukerrat jäivät vain murto-osaan tästä useamman vuoden aikana. Tämä mielestäni kertoo sen, että ihmissuhteet ja erot ovat monelle kipeitä, mutta mielenkiintoisia aiheita ja varmaan monelle on helpottavaa se, että joku muukin on samassa tilanteessa. Ehkä se ei omaa elämää varsinaisesti helpota, mutta autaa kuitenkin selviytymään pahimman yli. Varsinkin kun saa tietää, että moni muu on selvinnyt samasta tilanteesta. Tarinat ovat niin erilaisa, mutta toisaalta niin samanlaisia. Pohjalla riehuva tunteiden aallokko näyttää pinnalta katsoen samalta, mutta pinnan väreily on aivan erilaista.

Minua on auttanut paljon kommentinne sekä muutaman muun blogin lukeminen, vaikka välillä tuntuukin, että tilanteessa edetään kielletyn paljon lähtöruutuun vankilan kautta.

Suomesta tuli viestiä eräältä vuosien takaiselta työnantajalta, joka lupasi ottaa yhteyttä piakkoin. Sveitsiläset johtavat tällä hetkellä 2-1, sillä sain aamulla soiton parin viikon takaisen kivan työpaikkani järkänneeltä välitystoimistolta. Heillä olisi kuulema tarjota pidempiä ja lyhyempiä sijaisuuksia. Pitää käydä valkkaamassa parhaat ja sopivimmat päältä.

Kotimaasta pitäisi siis piakkoin tulla konkreettisia ehdotuksia työn ja asunnon suhteen, että alkaisin järjestää paluuta.

Kaikki on nyt Universumin voimista kiinni!

Ei kommentteja: