maanantai 12. marraskuuta 2012

Älä mene pois, Prinsessa, kerro vielä yksi tarina

Jääkarhu odotti Prinsessan vierailua niin, ettei housuissaan pysynyt. Tiedossa oli paljon sellaista, mitä Jääkarhu olisi halunnut tehdä jo pitkään, mutta yksin ei viitsinyt/jaksanut/halunnut/ollut aikaa/rahaa...

Mutta myös Prinsessaa jännitti uuteen maahan tulo. Koska Prinsessa on Perusteellinen Persoona, hän otti matkavalmistelunsa tosissaan:


Prinsessan valmistautumiskuvat: Prinsessan hovipalvelija

Prinsessa pakkasi tärkeimmät tavaransa matkalaukkuun jo hyvissä ajoin. Hän tutkiskeli kulinaarista tarjontaa, jota oli saanut tuliaislahjaksi jo jokin aika sitten, kävi vaihtamassa pankissa matkavaluuttaa, tutkiskeli ja opiskeli kaupungin karttaa. Prinsessa palautteli mieleensä myös aikanaan opiskelemaansa kieltä, että osaisi sitä edes ein Bisschen, eli edes yhden Bissen verran.

Prinsessan matka alkoi aamuvarhain. Jääkarhu tuli häntä Pentukarhun kanssa vastaan. Pentukarhulla oli sinä päivänä Isä-Lapsi päivä koulussa, eli oli tutustumassa Isän työpaikkaan. Prinsessan lentoasemalta hakeminen voitti kuitenkin ihan minkä tahansa muun työn ja oikeastaan Isän työhön kyllä kuuluu vieraiden hakeminen lentoasemalta, jos nämä eivät voi tulla syystä mistä tahansa yksin.

Koska Prinsessa on prinsessa, juo hän kuohuvaa. Sitä, paikallista sellaista olikin Jääkarhulla jo odottamassa.Neljä päivää on lyhyt aika, mutta siihen saa mahtumaan yllättävän paljon: kenkäshoppailua, Latte Macchiatoa sattumalta löydetystä kahvilasta, olutta ja viiniä paikallisessa kuppilassa, paikallisten viinien maistelua viinimessuilla, kaupunkiin tutustumista, seisomista asuntonäyttöjonossa ja tätä ette kyllä ikinä usko: jodlauksen ja alpitorvien kuuntelua kirkossa, jossa pappi kohdisti saarnan sanansa Jääkarhuun samalla kun katsoi Prinsessan uusia korkokenkiä.
Prinsessa, oli kivaa. Tule toistekin! Myös Pentukarhu jäi kaipaamaan.Seuraavalla kerralla ehkä kuitenkin jossakin muualla, neutraalilla maaperällä, jolla kummankaan ei tarvitse olla töissä!

2 kommenttia:

Prinsessa kirjoitti...

Ihana matka! Kuninkaallisia kokemuksia ja kuohuvia paikkoja, kuohuvia kuninkaallisia ja ihania paikkoja. Ikävä kenkätaivasta, uudet korkkarit helpottavat tuskaa. Nyt voi taas vaipua sadan vuoden ikiuneen odottaen prinssin suudelmaa ja herätystä uuteen matkaan...

Jääkarhu kirjoitti...

Kenkätaivaalle asiakaspalautetta pääkonttoriin, että saisivat Tukholman lisäksi paikan myös stadiin. Sitten ei tarvitsisi sataa vuotta uneksia ;)