keskiviikko 16. tammikuuta 2013

No Pic - didn´t happen osa kolmeko?

Se on nyt siellä.

Nimittäin se ruusutatuointi, jonka päätin eriytymisprosessini alkuvaiheessa ottaa. Aikaa ennätti kulumaan ihan siedettävästi, vaikka olenkin mulle-kaikki-heti-tyypinen normaalielämässäni. Mutta tämähän ei ole ollutkaan normaalielämääni.

Tatuoinnista tuli hieno: kaksi ruusua, toinen anteeksiannon lila ja toinen rakkauden punainen. Niitä yhdistää Trinity-symboli, jolle löytyy merkitys ihan kaikkien omalla haluamalla tavalla. Minulle tässä tatuoinnissa se merkitsee menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Että muistaisin, että negatiiviset tunteet syövät enemmän sisältä sitä, joka tuntee, kuin sitä, joka on negatiivisen tunteen aiheuttaja. Kun antaa anteeksi - vaikka anteeksiannettavaa ei edes olisikaan, mutta symbolisesti - sekä itselleen että muille, tulee olo huomattavasti paremmaksi ja kevyemmäksi.

Koska tatuointi on melkoisen näkyvällä paikalla käsivarressa ja suhteellisen näyttävä, joudutte nyt jokatapauksessa uskomaan ilman kuvaa, että siellä se on. Perheeni ja tarinaan osallistuvien muiden henkilöihden anonymiteettiä suojellakseni en halua sitä täällä julkaista. Mutta tuttavani voivat todistaa, että tosi on! No pic - but it did happen!

Olen saanut rinnalleni myös kaksi henkilöä, jotka tasoittavat tietäni eteenpäin. Koska omat voimani ja oma-aloitteisuuteni ovat vieläkin melko matalissa lukemissa, vaikka eteenpäin ja ylöspäin olenkin koko ajan matkalla, niin olen näille kahdelle henkilölle koko loppuelämäni kiitollinen siitä, että ovat ottaneet minut siipiensä suojaan ja auttavat kaikessa, missä vain voivat. Välillä ystävällisin sanoin ja hymyin, välillä konkreettisesti järjestäen minulle tilaisuuksia, joita ei muuten varmaankaan eteeni tulisi. Jos enkeleitä on olemassa, tässä on varmasti niistä kaksi. Olen ilmiselvästi siis vaikeampi tapaus, kun yksi ei pärjää. Niinkuin ne keskiviikon kaksi Buddhaa.

Nyt näyttäisi siltä, että minulle ollaan jakamassa vähän parempia kortteja seuraavaa peliä varten. Nyt on osattava pelata ne oikein!

Ei kommentteja: