torstai 2. toukokuuta 2013

Irtonaisia ajatuksia

Rakas <3 Buhhda!

Lähestyn sinua nyt näin kirjeitse, sillä olen hämmentynyt.

Sain jokin aika sitten sinulta viestin.  Viisaiden sanojesi mukaan kyseisenä päivänä oli hyvä päivä opetella päästämään irti siitä, mikä ei ole minulle tarkoitettu. Koska olen useinkin ajatuksiasi mietiskellyt ja melkein yhtä usein todennut niissä olevan paljon perää ja omaan elämääni sopivaa, otin nämäkin sanat tosissani. Päätin päästää irti siitä, mikä ei ole minulle tarkoitettu.

Nyt jokin aika sen jälkeen olen päivä päivältä tullut hämmentyneemmäksi. Toki osaan päästää irti siitä, mikä ei ole minulle tarkoitettu. Usko pois. Helppo tofunakki. Asia on tofupihvi ja sillä sipuli. Ei voisi olla sen helpompaa. Vai mitä? Senhän sinä jo tiesitkin?

Mutta olen huomannut, että sanasi ovat pirulliset: päästää irti siitä, mikä ei ole minulle tarkoitettu! Päästää irti.  Irti siitä. Mikä ei sitten ole minulle tarkoitettu? Mistä minä sen tiedän? Kun päätin, että jokin asia ei ollut minulle tarkoitettu ja päästin siitä irti, tämä asia palasikin takaisin kuin bumerangi. Miksi et siis kertonut tälle asialle, että se ei ollut minulle tarkoitettu, vaan jollekin toiselle? Miksi annoit sen palata luokseni? Vai onko se sittenkin minulle tarkoitettu? Vai eikö kuitenkaan, ja onko minun päästettävä se irti vielä toisenkin kerran? Miksi et reiluuden vuoksi kertonut sille, että se ei ole minulle tarkoitettu ja pysyisi poissa? No poissa on, vielä muutaman päivän ja järjen on helppoa olla päästämässä irti, mutta sielu ei päästä. Irti. Sieluuni on tatuoitu pysyvä jälki, joka ei lähde pois. Vaikka päästäisi kuinka. Irti. Myös iholleni on tatuoitu jälki, joka ei sekään lähde irti, vaan muistuttaa yhdestä asiasta, jonka päästin irti ja toisesta, joka ei lähde irti..

Rakas Buddha.

Kun tulet ajatuksinesi seuraavan kerran luokseni, voisitko olla hieman tarkempi ohjeistuksiesi kanssa? Olisin valmis noudattamaan neuvojasi ja elämänoppejasi, mutta tarvitsen hiemän yksityiskohtaisemman manuaalin kaiken ymmärtämiseksi. Ja muista kertoa myös muille, mitä olet tehtäväkseni antanut, etteivät tule enää kiusaamaan ja vaivaamaan. Ja tarrautumaan kiinni. Niin, että ei voi päästää. Irti.

Sovitaanko näin?

Nyt päästän irti. Taas.

<3:lla Jääkarhusi

Ei kommentteja: