maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pääsiäisen vastaisku

Niinhän siinä sitten kävi, etten päässyt mustelmilta tänäkään pääsiäisenä.

Kuten tätä blogia seuranneet tietävät, kärsin vakavanoloisesta, kroonisesta pääsiäisangsitsta. Angstiin minulla on ihan pätevät syyt, sillä pääsiäinen ei näytä kohdallani menevän koskaan muuhun kuin hukkaputkeen.

Elämäni pahimmat menetykset olen kokenut pääsiäisen aikoihin. Tänä vuonna kaikki näytti menevän hyvin. Mitään dramaattista ei tapahtunut, sain ainoastaan sielulleni tuunausta muodossa jos toisessakin. Ajattelemisen aiheita riitti, sekä ennen, että jälkeen varsinaisen pyhän. Itse pyhien aikaan rauhoituin ja sain jalat jälleen alleni. Siis niin, että seisoin niillä...

Mutta pääsiäiselläpä olikin jotakin takataskussaan: Kreikassa nimittäin (kuten myös Venäjällä) vietetään ortodoksista pääsiäistä parisen viikkoa myöhemmin, kuin me muut pakanat tai protestantit muualla Euroopassa.

Kuinkas ollakaan, Alfan ryhmä rämän työ-/lomamatka Kreikkaan sattui juuri ortodoksiselle piinaviikolle.

Näen sieluni silmillä, miten kaikki on tapahtunut siellä henkevässä ilmapiirissä ja juhlien keskellä. Alfa on jutellut heidän elämäntilanteestaan Tyttöystävän kanssa. Sitten on maisteltu vähän viiniä ja juteltu vähän lisää. Käyty auringossa rannalla ja juteltu. Käyty rannalla, maisteltu vähän viiniä ja juteltu vähän lisää. Annettu auringon pehmittää vähän päätä. Ja viinin. Lopulta on tultu siihen tulokseen, että hei, mehän ymmärrämme toisiamme, maisteltu vähän viiniä ja vahvistettu tieto, että hei, meillähän synkkaa.

Kotiin palattua on jouduttu sitten vähän miettimään, miten asia hoituu eteenpäin. Sitten on otettu vähän viiniä ja mietitty vähän enemmän. Kunnes sitten on päätetty, että pari kuukautta tapahtuman jälkeen julkistetaan koko tilanne, ettei juorueukot pääse ihmettelemään, että mistäs nyt tuulee. Tai ettei tarvitse harjoittaa mitään salarakassuhdetta.

Jääkarhulle tuli yksi syy inhota pääsiäistä lisää. Mutta seuraavaanhan on vielä aikaa, joten laitetaan asialle toistaiseksi piste.

Facebookinkin tuli sopivasti päivän mietelauseeksi: "Älä kerro Ganeeshalle, miten suuria ongelmasi ovat. Kerro ongelmillesi, miten suuri Ganeeshasi on!"

Piste.

3 kommenttia:

Jääkarhu kirjoitti...

Ostetaan muuten vokaali... i näyttää olevan koneessani jo henkihieverissä. Edit huomenna... Jos jaksan ja muistan.

Puolis kirjoitti...

Älä tee niinkuin mä tein. Aloin puhdistaa huvikseni läppärin näppäimiä ottamalla ne irti. No, yksi sitten päättikin levitä ja sain askarrella useamman tunnin, että sain ne kolme miniatyyripalaa oikeaan järjestykseen ja nappulan paikoilleen. Jatkossa käytän puhaltelutaktiikkaa jos joku jumittaa. Ei kuulemma pitäisi syödä eikä juoda koneella... Aijjaaaaa...

Jääkarhu kirjoitti...

Niin että silleen. C-näppäin on ollut poissa pelistä jo pidempään, pelkkä tyhjä aukko, jota näpyttelen. Yli vuoden on toiminut, toisin kuin akku, joka ei enää lataudu kunnolla, ja pitääkin käyttää verkkovirtaa. Mut antaa mennä niin kauan kuin yhtään pihisee. Kone on jo museoiässä, eli yli 10-vuotias ;)